Миноритарният акционер в Левски - Сдружение Левски на левскарите, излезе

...
Миноритарният акционер в Левски - Сдружение Левски на левскарите, излезе
Коментари Харесай

Левски на левскарите: Празник е!

Миноритарният акционер в Левски - Сдружение " Левски на левскарите ", излезе с позиция, откакто стана ясно, че генералният спонсор приключва консултантския си контракт с клуба, а средствата ще бъдат увеличени.

От Сдружението са радостни от тези вести, като се похвалиха със извоювана борба, стартирана от някогашния изпълнителен шеф Ивайло Ивков, подсилен от Станимир Стоилов, който бе треньор на " сините ".

Ето какво написаха от " Левски на левскарите ":

" Скъпи Левскари,

Днес е Празник!

Ето, че във „ Войната за ЛЕВСКИ “, която водим от години, към този момент можем да се похвалим с следващата извоювана борба. Битка, стартирана от Ивайло Ивков, в ролята му на изпълнителен шеф на ЛЕВСКИ, подкрепена от Станимир Стоилов като водач на Левскарите и визионер за бъдещето на обичания ни клуб и продължена от нас, като Левскари, които ще я водим до момента в който не спечелва „ ЛЕВСКИ, ИСТИНАТА, СВОБОДАТА! “.

Един неуместен и без аналог в международната процедура контракт, по силата на който един футболен клуб се ръководи от спонсора си и задлъжнява към него, е към този момент в историята!

В същото време, обидно дребната сума пари, които до момента спонсорът плащаше на Клуба, с цел да се асоциира с най-голямата марка в България – ЛЕВСКИ, към този момент е увеличена!

Само ЛЕВСКИ!

Левски на Левскарите! "
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР