Sindarin откри предварителните продажби на хедсет Sol Reader, предназначен за

...
Sindarin откри предварителните продажби на хедсет Sol Reader, предназначен за
Коментари Харесай

Компанията Sindarin започна продажбите на хедсета Sol Reader за четене на електронни книги, който струва $350

Sindarin откри предварителните продажби на хедсет Sol Reader, предопределен за четене на електронни книги. Устройството бе обявено на ревюто CES 2023 по-рано тази година.

Sol Reader са смарт очила, оборудвани с чифт 1,3-инчови E Ink екрани със странична подсветка, всеки от които може да изобразява 65 536 пиксела. Ако се съди по изображението, предоставено от Sindarin, текстът ще наподобява по този начин:

Очилата са оборудвани с двуядрен процесор с периодичност 240 MHz и 8 MB оперативна памет, а паметта е единствено 64 MB. Това евентуално ще е задоволително, защото читателите няма да се постанова да съхраняват цялата си библиотека на устройството: то се свързва безжично с мобилно приложение за iOS или Android, откъдето могат да се копират EPUB файлове без DRM.

Предоставено се и дистанционно управление за навигация в книгите. Едно от значителните преимущества на четеца Sol Reader е неговото малко тегло. Очилата тежат единствено 104 г, даже и с вградената батерия, което съгласно Sindarin ще ги направи комфортни за носене за дълъг интервал от време. Капацитетът на батерията стига за към 25 часа четене. Sindarin отбелязва, че лещите на Sol Reader проектират изображение на виртуално разстояние от към 1,5 м и при подобаваща конфигурация очите на потребителите няма да се уморят.

Sol Reader се предлага за предварителна поръчка в четири цвята – черен, сив, наследник и златист. Цената на устройството е $350.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР