Като звездният свидетел“ на обвинението и вероятно последният му свидетел,

...
Като звездният свидетел“ на обвинението и вероятно последният му свидетел,
Коментари Харесай

Ню Йорк срещу Тръмп: Както „звездният свидетел“ Майкъл Коен свидетелства, съюзниците на Тръмп се стичат в съда, за да „подкрепят своя приятел“

Като „ звездният очевидец “ на обвиняването и евентуално последният му очевидец, Майкъл Коен свидетелства във вторник, съдружници на някогашния президент Тръмп се стекоха в съда в символ на поддръжка за хипотетичния републикански претендент за президент в наказателния му развой.

Редица високопоставени съдружници на Републиканската партия се причисли към Тръмп в съда в Долен Манхатън за 17-ия ден от наказателния му развой – ден, в който Коен, някогашният юрист на Тръмп, още веднъж беше разпитан от прокурорите в Ню Йорк и пресечен разпит от бранителите на Тръмп.

„ Днес пристигнах тук още веднъж, самичък, с цел да поддържа президента Тръмп “, сподели ръководителят на камарата Майк Джонсън, R-La., пред съда в Ню Йорк във вторник сутринта, взривявайки Коен като " човек, който явно е на задача за персонално възмездие. "

Разнообразие от политически съдружници на някогашния президент Тръмп се появиха в съда в Ню Йорк във вторник. (Getty Images )

„ [Той] е необятно прочут к...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР