Ще направим всичко възможно, за да има кабинет в това

...
Ще направим всичко възможно, за да има кабинет в това
Коментари Харесай

Делян Добрев за програмата на ПП-ДБ: Програмата, която ни предложиха, е комична

" Ще създадем всичко допустимо, с цел да има кабинет в това Народно събрание. Ще преговаряме с всички останали. Ако се държим както " Промяната и в случай че кажем: кабинетът ще е единствено с хора от ГЕРБ, това значи, че даже и да бъде подсилен, този кабинет ще бъде извънредно неустойчив - останалите ще употребяват всеки мотив освен да го подлагат на критика, само че и да го смъкват с избор на съмнение ". Това съобщи в утринния блок на Нова тв депутатът от ГЕРБ Делян Добрев.

" Трябва да се даде опция на партиите, които желаят да поддържат кабинет да излъчат и техни специалисти или политически лица. Не бива да дефинираме какви да са хората, които вземат участие в този кабинет. Добрев изясни, че няма желания дали да са политически водачи или специалисти - партиите би трябвало да преценяват. ГЕРБ евентуално ще предложи " композиция както от политици, по този начин и от специалисти ".

" До тук се стигна, тъй като сътрудниците изчерпаха всички благоприятни условия да се случи нещо с " Продължаваме промяната ". Програмата, която ни предложиха, е комична. Има текстове като цифровизация на ЖП релсите - по какъв начин става това? За развъждане на деца в кооперативи, а възрастните ще ги отглеждаме в пощите ", изясни той решението на ГЕРБ да спре договарянията с ПП-ДБ. „ Това е несериозно – в една екселска таблица написани едни глупости”.

Според него управническата стратегия на втората коалиция ще коства сред 7 и 20 милиарда в допълнение, които пари ги няма.

" Явно обединения няма да има, защото партиите са прекомерно разнообразни, само че най-малко да има държавно управление ", съобщи Добрев. И даде образец с кулата от карти - нареждаш картите, а построяването й е комплициран развой.

" В тая група, която се пробва да направи кула от карти, т.е. държавно управление, има един психологично болен, който минава и бута картите. И като мине, ние отиваме на избори ", сподели депутатът.

Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР