Шефката на държавната психиатрична болница в Нови Искър д-р Цветеслава

...
Шефката на държавната психиатрична болница в Нови Искър д-р Цветеслава
Коментари Харесай

Психо Цветеслава кълне Румяна Бъчварова: Мърло, повърни на гроба на баща си!

Шефката на държавната психиатрична болница в Нови Искър доктор Цветеслава Гълъбова, която бе и претендент за депутатка (при това лидер на листа - б.р.) на русофилската амалгама " ЛЕВИЦАТА! " отново сама загатна, че не е добре с менталното здраве. 

В понеделник известната психиатърка изригна непоносимо не просто против концепцията на някогашната Министерство на вътрешните работи шефка и експосланик в Израел Румяна Бъчварова наред със промяната на Националния празник от Трети март на 24 май, да се подеме и атака против съветските имена на забележителности у нас, като изиска храмът " Св. Александър Невски " да върне остарялото си име " Св. Св. Кирил и Методий ", само че и против личността и фамилното й минало и родословие. 


Румяна Бъчварова предлага преименуването на храма 

С неприсъщи за непокътнат доктор, а още по-малко за политик псувни и обиди, Гълъбова атакува Бъчварова. 

Редакцията на Lupa.bg цитира буквално написаното против видната герберка, тъй като не може да си разреши да преразкаже, нито да перифразира отвратителния език на психиатърката, демонстриран в мрежата. Но и срещнал " лайковете " на над 1000 души: 

" Мърлата Румяна Бъчварова, която е призната с връзки в СУ /зная го от нейна състудентка, която помни късното появяване в курса на дъщерята на Генчо Бъчваров - последния основен ракактор на в. Отечествен фронт/, желае промяна на националния празник, на имена на улици, че и на катедралата “Св. Александър Невски ”.

Алоуууу, дъще комунистическа, що не се откажеш от бащиното си име? Че вестника на оф-то си е чисто комунистически. Откажи се от него, заплюй го, повърни на гроба на татко си, с цел да му благодариш, че и тэтрузил задника ти в държавната Волга

Ах, ти, гиди нещастна псевдодемократко, да ти кажа, че аз пък не ща да се сменят имена!
Искам единствено едно - вас, гниди псевдодемократични, да Въдворяване и изселване (отделение в МВР-ДС) НЯМА. Марш по островите, че ми тровите въздуха ". 

Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР