Серията филми за Хари Потър приключи преди 7 години, но

...
Серията филми за Хари Потър приключи преди 7 години, но
Коментари Харесай

Стан Яневски стана здравеняк

Серията филми за Хари Потър завърши преди 7 години, само че магията не е свършила. Чрез продължението Фантастични светове Дж. К. Роулинг показва нови истории и кара почитателите да си изгубят мозъка по младия сексапилен Дъмбълдор.

В тематичния парк The Wizarding World може да се насладите на необикновено интерактивно премеждие с Butterbeer и да си вземете магическа пръчка от Оливандър. Потърманията стига даже до Бродуей, където „ осмата “ книга Harry Potter and the Cursed Child се изкупува за минути.

Ако това не ви е задоволително, може да последвате актьорите и в обществените мрежи, където да видите магията на смяната. Актьорът изиграл нескопосания Невил Лонгботъм, в този момент е хубав юноша, за който доста последователки съжаляват че се е оженил. Момчето изиграло Дийн Томас в този момент е прекрасен мъж, а момичето изиграло Падма Патил е издирван модел.

Годините са пощадили и още един воин от поредицата – Стан Яневски, който изигра Виктор Крум – здравенякът от България, който взе участие в Harry Potter and the Goblet of Fire. Най-вероятно го помните като гаджето на Хърмаяни на бала. В Инстаграм Стан демонстрира напредъка си във фитнеса, който е в действителност незабравим. Когато последно го видяхме, не можахме да го познаем, той е в действителност „ нацепен “.

Модерния Виктор Крум блъска във фитнеса, до момента в който модерния Хари Потър е пуснал шкембе зад бюро в Министерството на магията.

В действителния живот, Стан е тъкмо противоположното на героя си в Хари Потър, пишейки мотивиращи статуси като: "#най-доброто следва. Да работиш крепко за триумфа, постоянно се награждава с великолепие най-после, #повярвай във опциите си и ще постигнеш повече в сравнение с мислиш, че можеш. "

В изявление за ILiveInDallas.com, Стан изяснява за разликата сред него и героя си: „ той не говореше доста и не беше добър с хората. Аз съм тъкмо противоположното, обичам да съм измежду хора. Обичам да чувам историите на разнообразни хора и да съзнавам какъв брой пъстър е живота “.

Източник: vt.co
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР