Принц Хари може да се сблъска с огромни проблеми при

...
Принц Хари може да се сблъска с огромни проблеми при
Коментари Харесай

Принц Хари се сблъсква с огромни проблеми

Принц Хари може да се сблъска с големи проблеми при подновяването на визата си в Съединените щати, твърди имиграционен юрист, откакто херцогът беше упрекнат в неистина в молбата си за виза за Съединени американски щати, заяви Mirror.

Херцогът на Съсекс, дружно със брачната половинка си Меган Маркъл, се реалокираха от Англия в Калифорния преди съвсем четири години. Преместването на двойката оттатък езерото пристигна малко откакто разкриха на света, че ще се отдръпват като старши кралски членове и ще станат финансово самостоятелни.

Оттогава мозъчната група The Heritage Foundation стартира дело против Хари, откакто той призна, че е употребявал опиати в записките си Spare, защото на претендентите се задават въпроси за тяхната история на приложимост на опиати, до момента в който попълнят формуляра. Хари споделя известни детайлности за вземането на вълшебен гъби и пушенето на канабис в своите бомбени записки.

Разказвайки в детайли опита си с приемането на вълшебни гъби, Хари написа в Spare: „ Взрях се в кошчето. То се взря в отговор. „ Какво – взиране? Тогава се трансформира в... глава. Натиснах педала и главата отвори голяма отворена усмивка. "

Мозъчният концерн има вяра, че Хари е " излъгал " в молбата си за предходна приложимост на опиати и е получил особено отношение. И в този момент формулярът е в развой на преразглеждане и в зали със арбитър Карл Никълс от Вашингтон.

Говорейки пред Express, американски юрист и юрист от Обединеното кралство, Шарлот Слокомб, описа за настоящата обстановка на Хари, разкривайки, че той може да се сблъска с големи проблеми с кандидатстването си в бъдеще. Тя сподели: „ Може да има влияние при подновяването, в случай че преди този момент той не е имал отвод и в този момент се откри, че изисква отвод от недопустимост заради обществено откриване, информация или промени във обстоятелствата след последното му заявление. “

Г-жа Слокомб означи по какъв начин съгласно нея Хари има виза A-1 или O-1, която, според от вида, ще играе роля при проблеми с допустимостта. Първият нормално се издава на дипломати или държавни чиновници, до момента в който вторият е за тези с „ изключителни качества или достижения “

Тя продължи да споделя на вестника: „ Такива проблеми с допустимостта не се отнасят за виза категория A-1, само че ще се ползват за O-1 и други категории, където той ще бъде третиран по същия метод като всеки различен претендент. “

Г-жа Слокомб продължи: „ Ако се откри, че той има опасения по отношение на допустимостта и му бъде публикуван отвод, това сигурно ще повлияе на подаването на зелена карта или американско поданство.

„ Процесът на отвод е доста по-тежък за подаване на зелена карта, в сравнение с за виза O-1, а за самото поданство на Съединени американски щати претендентът не може да покаже „ добър честен темперамент “, в случай че е нарушил закон, обвързван с следени субстанции. “

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР