Селекционерът Силвано Пранди има голяма вероятност да продължи да бъде

...
Селекционерът Силвано Пранди има голяма вероятност да продължи да бъде
Коментари Харесай

Силвано Пранди: С Любо Ганев обсъдихме да продължим да работим заедно

Селекционерът Силвано Пранди има огромна възможност да продължи да бъде отпред на мъжкия народен тим по волейбол на България. Това сподели той в особено изявление пред кореспондента на Българска национална телевизия Елена Шаханова, Италианският експерт призна, че е постигнал сделка с президента на родната федерацията Любо Ганев.
„ Да, има опция да поема мъжкия народен тим на България, макар, че към този момент нещата са единствено на приказки. С Любо Ганев обсъдихме да продължим да работим дружно. Официално не е завършено още нищо, тъй като той бе определен за президент на федерацията напълно неотдавна. Същевременно настъпиха промени в интернационалния календар, бяха преместени Олимпийските игри. Все фактори, които изискват да се изчака, преди да се стигне до нещо публично. Трябва да забележим по какъв начин ще се развият здравословно нещата отсега нататък в международен проект “, съобщи Силвано Пранди.
В момента 72-годишният експерт се намира дома си във френския град Шомон, където е треньор на локалния отбор.
„ Живея по този начин, както всички в тази обстановка, затворен в къщи. Старая се да правя потребни неща, които ми оказват помощ да извозвам времето – играя гимнастика, възпитавам се в интернет и диря метод да оказвам помощ на моя клуб на първо място, тъй като е време за създаване на тима за новия сезон. " " Имаме сделка с нов български волейболист. Един млад посрещач – нападател. Той би трябвало да се причисли към отбора, само че това също още не е публично. “, сподели още Пранди.

Цялото изявление можете да видите тук.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР