Секс коучът Джесика Стоя призова момиче, което се смущава от

...
Секс коучът Джесика Стоя призова момиче, което се смущава от
Коментари Харесай

Джесика Стоя: Не се смущавайте от потното си тяло при секс

Секс коучът Джесика Стоя прикани момиче, което се смущава от потното си тяло по време на секс, да спре да се тормози, съобщи Slate.
Момичето се обърнало за помощ към експерти, оплаквайки се от мъж, който я принуждавал да прави секс незабавно след утринно тичане. Тя споделила, че от потта се усеща неловко и желае незабавно да си вземе душ. Нищо обаче не тормозило сътрудникът и той упорствал за фамилиарност.
" Често вършим секс по друго време на деня и нощта и като цяло одобрявам връзката ни. Не отхвърлям, че го вълнувам под каквато и да е форма. Но по какъв начин да се любувам, в случай че мисля единствено за душ? ", пита недоволната от утринния секс госпожица.
Специалистът признава, че обича естествената миризма на тялото. „ Моля сътрудникът да се въздържа от нанасяне на дезодорант преди секс. Наслаждавам се на миризмата му след душ или фитнес ”, сподели тя.
Коучът добави, че някои от някогашните ѝ гаджета се срамят да миришат естествено, цитирайки неуместни обстановки от предишното.
„ Или в даден миг са им се присмивали, че миришат. Или не са разбрали какво е непорочност и по какъв начин да я показват “, допусна тя.
Стоя посъветва момичето да се вгледа в себе си и да разбере дали нежеланието да одобри себе си има психическа основа или просто физически не харесва чувството за лепкаво тяло. Ако казусът е вторият, тогава няма да е елементарно да се справите със обстановката, само че даже и в този случай има излаз: би трябвало да се отпуснете, да игнорирате отрицателните си усеща и да помислите по какъв начин потното тяло възбужда колегата ви.
В същото време секс треньорът подсети, че не би трябвало да прескачате себе си, с цел да угодите на любовника си.
" Щом вършиме доста секс и през другото време, заран след тичане е единствено допълнение. Така че във всеки случай във вашите връзки всичко е наред ", приключва със препоръките си експертът.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР