Schweppes Pink Tonic Style е най-добър продукт сред напитките за

...
Schweppes Pink Tonic Style е най-добър продукт сред напитките за
Коментари Харесай

Schweppes Pink Tonic Style обявен за най-добър продукт сред напитките за 2022 г.

Schweppes Pink Tonic Style е най-хубав артикул измежду напитките за 2022 година Розовото злато в портфолиото на Системата на Кока-Кола в България донесе първо място на компанията по време на церемонията на влиятелното издание Progressive - PROGRESSIVE AWARDS Bulgaria 2022.

„ Знаехме, че Schweppes Pink Tonic Style ще бъде в действителност неповторим артикул, тъй като го създадохме с мисъл да изумява и печели сърцата на тези, до които се допре. Днес, година по-късно от първата бутилка на пазара, се гордеем и сме щастливи, че това самопризнание удостоверява и осмисля напъните ни “, показа Йоанна Георгиева, специалист „ Стратегическо ръководство на марките – газирани питиета “ в Кока-Кола ХБК България.

„ Смело мога да кажа, че Schweppes Pink Tonic Style е неповторим - пример за същински обичан артикул. Радваме се, че успяхме да осъществим задачата му “, добави Владимир Попов, бранд управител „ Газирани питиета “ в Кока-Кола България.

Schweppes Pink Tonic Style се появява на пазара през 2021 година и налага името на една от най-успешните нововъведения за Schweppes в България за последните 5 години, а засиленият интерес от страна на потребителите води до привършване на количествата му 3 пъти единствено в границите на едно лято. С това новият ободрителен тоник, умислен като напитка за летния сезон, съумява да заеме своето почетно и непрекъснато място в портфолиото на компанията, и спомага за стремглавото разгръщане на Schweppes като марка.

Към момента, с изключение на любовта на потребителите, Schweppes Pink Tonic Style печели и заслужени награди, измежду които наградата в категория „ Пускане на пазара на нов артикул под нов бранд “ на BAAwards’21-22, а към този момент и почетното първо място в категория „ Най-добър артикул “ на PROGRESSIVE AWARDS Bulgaria 2022.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР