Феновете на Хейли Бийбър не са убедени, че последното им

...
Феновете на Хейли Бийбър не са убедени, че последното им
Коментари Харесай

Феновете на Хейли Бийбър споделят теорията, че бременността е била „бизнес сделка“, тъй като те „знаят“, че тя ще се разведе с Джъстин

Феновете на Хейли Бийбър не са уверени, че последното им известие за бременност ще й попречи да се разведе с Джъстин Бийбър.

Всъщност в Reddit те разискват финансовите преимущества на това тя да има неговото дете. Един почитател написа: „ Дълбоко в себе си Хейли знае, че е ------- осигурила тази чанта, като му е дала дете. Всичко, което е належащо, е да има едно дете с него и тези пари вечно ще бъдат нейни. Тя няма потребност от този брак, от самото начало това бебе й трябваше, тъй че в този момент тя може да си тръгне сигурно, тъй като даже и да не са дружно, имам поради безусловно до деня, в който тя почине, без значение дали ще останат дружно. Ще й го дам. "

Те твърдяха, че в този момент, когато имат бебе, ще бъде по-лесно от всеки път за Хейли да го напусне. Фенът има вяра, че защото Джъстин може да се наложи да понижи чековете за прехрана на дете, в случай че тя напусне, тя няма да има потребност да стои за парите, в случай че това е, което е правила.

За всички най-нови за вести, политика, спорт и шоубиз...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР