Rhian Sugden каза, че нейният новороден син Джордж е отнел

...
Rhian Sugden каза, че нейният новороден син Джордж е отнел
Коментари Харесай

Rhian Sugden казва, че новороденото бебе е „отнело всички години на болка“ след осем кръга IVF

Rhian Sugden сподели, че нейният новороден наследник Джордж е „ лишил всички години на болежка “ след пет години опити за бебе със брачна половинка си Оливър Мелор.

Миналия месец беше оповестено, че моделът Риан, на 37, и артистът Оливър, на 43, са приветствали първото си дете дружно. Твърди се, че двойката е похарчила 150 000 паунда за многочислени ин витро оплождания в годините преди раждането на Джордж през април.

Твърди се, че са почнали опити за забременяване малко откакто са се оженили през 2018 година Риан, за която се твърди, че са й споделили, че има невисок брой яйцеклетки, по-късно показа, че е почнала ин витро оплождане и в последна сметка са минали през осем цикъла.

Тя сподели на Sun в ново изявление: „ [Джордж е] лиши всичките години на болежка. " Риан сподели, че към този момент " едвам си спомня живота " преди идването на новороденото и го разказа като " безусловно съвършено ". Докато Оливър – който е прочут с това, че се е появявал в Coronation Street – разказва Джордж като „ знамение “.

Обсъждайки те...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР