Създаване на еднолично дружество - Индустриален парк Сливен“ ЕООД ще

...
Създаване на еднолично дружество - Индустриален парк Сливен“ ЕООД ще
Коментари Харесай

Митев: Общината не участва в определянето на сградите за саниране

Създаване на еднолично сдружение - „ Индустриален парк Сливен “ ЕООД ще гласоподава Общинския съвет на постоянното си съвещание на следващия ден. За това осведоми ръководителят на Общинския съвет-Димитър Митев. Той разясни, че според условията на Закона за индустриалните паркове, основаването на такова сдружение е едно от изискванията за регистрацията на Индустриалната зона. Основен предмет на активност на новосъздаденото комерсиално сдружение ще е създаване на индустриалната зона и общото й ръководство. Едноличен притежател на капитала ще бъде Община Сливен. Точката е една от спомагателните, които следва да влязат в дневния ред.

Общинските съветници ще гласоподават и изменение на решение на локалния парламент от края на януари т.г., с което бе увеличена от 300 хиляди лева на 1 млн. лева сумата за подкрепяне на сдруженията на притежателите за енергийното проучване. Председателят съобщи, че заради огромния интерес от страна на притежателите и броя на подадените и утвърдени 80 заявки, плановете все още демонстрират, че сумата възлиза на един млн. и 100 хиляди лева, което постанова локалният парламент да гласоподава отпущането на спомагателните средства.

Чуйте:

На сесията следва да бъде одобрена и програмата за разпределяне на стипендии и финансово стимулиране на деца и младежи за 2023 г
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР