Братът-близнак на Оли Мърс, Бен, имаше няколко избрани думи за

...
Братът-близнак на Оли Мърс, Бен, имаше няколко избрани думи за
Коментари Харесай

Горчивата забележка на брата-близнак на Оли Мърс, която запечата 15-годишната им вражда

Братът-близнак на Оли Мърс, Бен, имаше няколко определени думи за певицата, когато разкри за враждата им - която продължава от 15 години.

39-годишният артист стана прочут, откакто се яви на прослушване за X Factor през 2009 година и от този момент не е поглеждал обратно. Неговият брат близнак се усещаше като зарязан, защото Бен преди този момент подлага на критика Оли за това, че „ слага славата пред него “ и даже стигна до такава степен да упорства, че артистът на Troublemaker „ раздира фамилията “.

Оли и Бен враждата стартира през същата година, когато певицата се появява в X Factor. Оли пропусна сватбата на Бен, както и кумството, с цел да взе участие в полуфинала на известното певческо съревнование. Актът вбеси Бен, което го накара да назова брат си близнак „ самообсебен изменник “.

Говорейки пред Sunday People през 2009 година, той подлага на критика брат си и сподели: „ Семейството ни беше раздрано поради X Factor. " След това той издаде няколко брутални думи по отношение на възприятията си към звездата. Бен сподели: „ Беше ясно,...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР