кадри bTVСтюардесата Йоана, която отпадна от Ергенът на крачка от

...
кадри bTVСтюардесата Йоана, която отпадна от Ергенът на крачка от
Коментари Харесай

Йоана след „Ергенът”: Алек ме заблуди

кадри bTV

Стюардесата Йоана, която отпадна от „ Ергенът ” на крачка от огромния край, съобщи, че е била заблудена от Алек. Тя непосредствено призна, че приятелят на майка ѝ е трябвало да го унижи при родителската среща, като го бутне в басейна, както е желал.

Отвъд разочарованието, Йоана разяснява, че Алек е имал прелестни моменти и с нея, и с другите две финалистки. „ Сега виждам, че към всяка от трите е имал същински усеща, само че не знам дали е било обич ”, разяснява тя в „ Тази заран ” по bTV.


`); break case width
Стюардесата сподели също, че до последно е била влюбена в Ергенът, само че в този момент си дава сметка, че това евентуално е било резултат от изолацията, в която е била по време на предаването. Майката на Йоана, която не хареса изключително Алек, ѝ споделила, че се радва, че тя не е победителката, тъй като той не е подобаващият мъж за нея.



Третата в класирането в любовното риалити разяснява също, че е разочарована от това, че други участнички са принизявали с думи специалността до „ сервитьорка в самолета ”. Йоана съобщи, че това е доста обидно, тъй като стюардесите са доста повече от това.

„ Спасявала съм човешки живот в небето, макар че в такава обстановка няма доста какво да се направи, тъй като ние не сме същински лекари ”, описа тя.



Йоана изясни и за какво е атакувала словесно Магдалена, очевидната любимка на Алек. Тя съобщи, че тя е прелестна жена и постоянно може да си откри мъж, без значение, че е над 30. В тази връзка коментарът, че Маги „ гони последния трен ” е имал различен смисъл.

„ Маги се държеше неестествено влюбене още преди да е опознала Алек ”, съобщи Йоана. Тя разкри също, че след „ Ергенът ” си е дала отмора от страстите и по тази причина до нея няма мъж сега.

 

Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР