Има някои големи нови функции, идващи за iPhone и iPad,

...
Има някои големи нови функции, идващи за iPhone и iPad,
Коментари Харесай

Apple потвърждава, че тази година идват важни надстройки за iPhone и iPad

Има някои огромни нови функционалности, идващи за iPhone и iPad, които са ориентирани към подкрепяне на милиони консуматори с увреждания. Apple споделя, че актуализациите, които ще дойдат по-късно тази година, включват функционалности като Eye Tracking, който употребява изкуствен интелект и предната камера, с цел да разреши на хората да управляват какво е на екрана, употребявайки единствено очите си.

С тази смяна е задействана, хората с физически увреждания ще могат да направляват през детайлите на приложението и да имат достъп до функционалности като физически бутони, плъзгане и други жестове единствено с очите си. Apple дава обещание, че ще работи в iPadOS и iOS приложения и не изисква спомагателен хардуер или аксесоари.

Освен Eye Tracking има и ново допълнение, наречено Music Haptics. Това ще употребява интелигентния Taptic Engine на Apple, с цел да изпраща трептения и почуквания през устройството в синхрон с музиката. Потвърдено е, че милиони песни в платформата Apple Music ще включват тази алтернатива „ Music Haptics “.

<...

Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР