ЛОНДОН (AP) — Те се появяват като призраци в нощта,

...
ЛОНДОН (AP) — Те се появяват като призраци в нощта,
Коментари Харесай

Един технически съвет: Защитете колата си от нарастващия риск от кражби на превозни средства без ключ

ЛОНДОН (AP) — Те се появяват като призраци в нощта, стоящи пред къщата ви, единият държи антена, а другият е клекнал до колата, паркирана на алеята. След секунди колата ви я няма, още една жертва на фона на скока на кражбите на коли, задействан от технологията, предопределена да улесни отключването и стартирането на транспортни средства.

Автомобилната технология се разви и доста по-нови коли употребяват безжичен ключ ключове и стартери с бутони вместо обичайните железни ключове. Фобът изпраща сигнал с дребен обхват, тъй че когато лидерът се приближи до колата, той автоматизирано отключва вратата. Това ви икономисва неудобството да вадите ключовете си, когато ръцете ви са цялостни с хранителни артикули.

Но тази технология също по този начин улеснява нещата за крадците. Безжичният фоб ще продължи да излъчва сигнал, даже в случай че не го употребявате. Крадците обикалят кварталите през нощта в търсене на коли, паркирани извън, с цел да могат да правят по този начин наречените щафетни офанзиви. Използвайки п...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР