ТОКИО (AP) — Японският автомобилен производител Honda потвърди ангажимента си

...
ТОКИО (AP) — Японският автомобилен производител Honda потвърди ангажимента си
Коментари Харесай

Японският автомобилен производител Honda набира обороти в електромобилите, като се стреми към доходоносните пазари в САЩ и Китай

ТОКИО (AP) — Японският авто производител Honda удостовери уговорката си към електрическите транспортни средства в четвъртък, заявявайки, че ще влага 10 трилиона йени (65 милиарда долара) посредством фискален 2031 година да достави EV модели по целия свят, в това число Съединени американски щати и Китай.

„ Honda не е трансформирала убеждението си, че EV са най-ефективното решение в региона на продуктите за дребна подвижност като мотоциклети и коли, “ се споделя в изказване на основаната в Токио компания.

До 2030 година електрическите автомобили с акумулатори и електрическите автомобили с горивни кафези ще съставляват 40% от световните продажби на коли на Honda Motor Co. и тя ще има световен индустриален потенциал за повече от 2 милиона електрическия автомобил, сподели той.

Така наречената „ серия 0 “, основна част от EV тактиката на Honda, ще бъде напълно нова EV серия, основана от „ нула “, сподели основният изпълнителен шеф Тошихиро Мибе пред кореспонденти в онлайн презентация.

p>

Серията 0 ще бъде показана в Северна Аме...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР