Състоя се анонсът на смартфона LG Q9 One, в който

...
Състоя се анонсът на смартфона LG Q9 One, в който
Коментари Харесай

Официален анонс на смартфона LG Q9 One: качествен звук и чист Android

Състоя се анонсът на смарт телефона LG Q9 One , в който компанията се е фокусирала върху четири основни момента: висока отбрана, добър екран, първокласен тон и чист Android. Думата „One“ в името значи, че телефонът е част от програмата Android One на Гугъл. На процедура това е усъвършенствана версия на LG Q9 с усъвършенстван хардуер, нова камера и най-новата версия на Android.

LG Q9 One е оборудван с 6,1-инчов FullVision екран с резолюция 3120х1440 пиксела. Екранът има разрез и е предпазен с 2,5D стъкло. Телефонът се базира на системата върху чипа Snapdragon 835 с 8x Qualcomm Kryo 280 процесорни ядра с тактова периодичност до 2,45 GHz. Налични са 4 GB оперативна памет, 64 GB (UFS 2.1) флаш диск и слот за microSD карти с потенциал до 2 TB.

Основната камера е единична с резолюция 16 мегапиксела и висока светлосила (f/1,6). Резолюцията на предната камера е 8 мегапиксела (f/1,9). Конфигурацията на новия телефон включва още скенер за пръстови отпечатъци на задния панел, NFC и Bluetooth 5.0 модули и обособен бутон за включването на Гугъл Assistant. Смартфонът има отбрана от клас IP68, като по едно и също време с това покрива спецификациите на военния стандарт MIL-STD 810G.

LG Q9 One употребява 32-битов четворен ЦАП за звука, като се сложени представители Boombox. Устройството работи под ръководството на операционната система Android 9.0 Pie.

Продажбите на смарт телефона LG Q9 One започват на 15-ти февруари при цена $533 .

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР