Oppo се подготвя за представянето на серията Reno3 на събитие

...
Oppo се подготвя за представянето на серията Reno3 на събитие
Коментари Харесай

Изтекли изображения на живо показват OPPO Reno3 и Reno3 Pro


Oppo се приготвя за представянето на серията Reno3 на събитие в Китай по-късно този месец. През последните няколко седмици компанията пусна няколко теча за идните устройства от серията Reno3. Тийзърите, дружно с няколко отчета и други изтекли детайлности, разкриха основни детайлности за дизайна и спецификациите на Reno3 и Reno3 Pro. Вече имаме удостоверение от Oppo, че Reno3 Pro ще се зарежда от чипа Snapdragon 765G и ще идва с батерия с потенциал 4 025 mAh под капака.

И двете устройства ще се отличават с сходен дизайн на гърба, с модул от солидните четири камери, градиентно покритие и минималистично Oppo брандиране. Знаем също, че Reno3 Pro ще разполага с закривен екран с перфориран отвор, до момента в който елементарният Redno 3 ще разполага с плосък екран с перфорация за предната камера в жанр „дъждовна капка“. Oppo също по този начин пусна известна информация за габаритните размери на серията Reno3 като Pro разновидността ще идва с дебелина едвам 7,7 мм, до момента в който елементарният модел, ще е с дебелина 7,9 мм. И най-сетне, имаме доказателства, които допускат, че елементарният Reno3 ще се зарежда от необявения чип Dimenity 1000L на MediaTek.

Сега изтекли изображения на Reno3 и Reno3 Pro плъзнаха онлайн, което ни даде първия добър взор върху идните устройства. Известният проникващ лед Вселената показа онлайн изображения на Reno3 Pro, които демонстрират по-голямата награда на двете устройства във цялата си популярност. Изображенията удостоверяват всичко, което научихме за устройствата до момента, в това число извития екран с перфорирана дупка, настройката на четирите камери и градиентното покритие. Устройството наподобява много впечатляващо и Ice вселената разкри също, че ще има екран с висока скорост на освежаване 90Hz.


Reno3 но Redmi K20
Що се отнася до Reno3, в китайската обществена мрежа Weibo са изплували изображения онлайн на устройството, които демонстрират дизайна на задния панел, напомнящ серията Redmi K20 на Xiaomi. Изображенията също удостоверяват, че устройството ще има конфигурация на четворната камера, плосък екран с разрез и ще започва ColorOS 7 въз основата на Android 10 при пускане. Към момента това са всички детайлности, които имаме за идните устройства и чакаме да научим повече, когато стартирането се доближава.

По всичко проличава, че Oppo са ни замислили забавни устройства с допустимо най-смел опит да дават забавни спецификации на не толкоз висока цена, като внедряват съвсем всички забавни нововъведения от света на останалите флагмански смарт телефони, които видяхме през 2019 година и с това дават опция на всеки да се допре до тях. Що се отнася до ценообразуването обаче, надяваме се да не са чак толкоз смели…
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР