Около ибяд и следобяд в събота се очакват валежи и

...
Около ибяд и следобяд в събота се очакват валежи и
Коментари Харесай

Високи температури в събота, на места с превалявания

Около ибяд и следобед в събота се чакат превалявания и тук-там гръмотевци, главно над Западна България. Минималните температури сред 5° и 10°, в София - към 5°. На изток ще доминира слънчево време.

 

Ще духа слаб до сдържан вятър от източната четвърт. Максималните температури ще са сред 18° и 23°, малко по-високи тук-там в Горнотракийската равнина. В София оптималната температура ще е към 18°.

 Какво ще е времето по великденските празници? Тази сутрин 2 мин. Какво ще е времето по великденските празници?  След бурите и дъждовете: В петък ще има слани България 2 мин. След бурите и дъждовете: В петък ще има слани  Градушка с размера на орех и мощни стихии у нас (ВИДЕО И СНИМКИ) България 3 мин. Градушка с размера на орех и мощни стихии у нас (ВИДЕО И СНИМКИ)  „ 100% унищожена годишна продукция “: Ще бъдат ли обезщетени земеделците в Дулово след градушката? Тази сутрин 2 мин. „ 100% унищожена годишна продукция “: Ще бъдат ли обезщетени земеделците в Дулово след градушката?  Какво ще е времето по великденските празници? Тази сутрин 2 мин. Какво ще е времето по великденските празници?  След бурите и дъждовете: В петък ще има слани България 2 мин. След бурите и дъждовете: В петък ще има слани  Градушка с размера на орех и мощни стихии у нас (ВИДЕО И СНИМКИ) България 3 мин. Градушка с размера на орех и мощни стихии у нас (ВИДЕО И СНИМКИ)  „ 100% унищожена годишна продукция “: Ще бъдат ли обезщетени земеделците в Дулово след градушката? Тази сутрин 2 мин. „ 100% унищожена годишна продукция “: Ще бъдат ли обезщетени земеделците в Дулово след градушката?

В масивите от Западна България и региона на Централен Балкан ще се развива купеста, след обяд и купесто-дъждовна облачност и тук-там ще превали и прегърми. Над към 2400 м преваляванията ще са от сняг.

Над източните региони от Стара планина, Странджа и Сакар ще е съвсем без превалявания. Вятърът ще е сдържан от изток, по високите и открити елементи ще е от юг-югоизток. Максималната температура на 1200 м ще е към 11°, на 2000 м - към 5°.

По Черноморието ще бъде най-вече слънчево. Ще духа слаб до сдържан вятър от източната четвърт. Максималните температури ще са 16°-18°. Температурата на морската вода е 13°-16°. Вълнението на морето ще бъде 2 бала.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР