Горещо очакваният BV9900 на Blackview най-после ще бъде показан днес

...
Горещо очакваният BV9900 на Blackview най-после ще бъде показан днес
Коментари Харесай

Световната презентация на Blackview BV9900 ще се стриймва днес в реално време и ще се предлагат смартфони с цена $299

Горещо предстоящият BV9900 на Blackview най-сетне ще бъде показан през днешния ден по време на световната презентация на компанията. Едновременно с това ще бъде препоръчана лимитирана партида от 200 бройки Blackview BV9900 с цена $299 (намалението е с цели $200!). За бъдете един от тези късметлии просто кликнете тук, с цел да получите електронен ваучър, с който можете да участвате в тази акция. Ако нямате шанс с това, отново можете да закупите BV9900 с понижение от 34% единствено за $329,99, само че до 23 декември, 24 PST (до 10:00 часа сутринта наше време).

Blackview BV9900 е първият устойчив смарт телефон с четворна камера със датчик на Sony с резолюция 48 МР, издържащ на мраз до -30℃. Нещо повече, спецификациите на телефона са доста положителни: мощният 8-ядрен чип MediaTek Helio P90, 8 GB оперативна памет и 256 GB флаш диск. В началото е показно видеото, което показва резултатите в AnTuTu.

В комплекта са сложени издръжливия Blackview BV9900, кабел за данни, зарядно, слушалки, протектор за екрана и управление за приложимост. Всичко наподобява доста добре.

Не е изненадващо, че при тестванията BV9900 реализира доста добър резултат от 222 120 точки, което значи доста бърза и плавна работа на приложенията и игрите.

Смартфонът BV9900 е с отлична резистентност и на доста студено време. Потребителят може да употребява всички съществени функционалности – известия, контакти и камерата, даже и когато температурата на устройството падне до под -30℃. Освен това, телефонът има датчик за сърдечния темп, датчик за качеството на въздуха, барометър, датчик за влажността на въздуха и датчик за ултравиолетовото лъчение.

Спецификациите на новия смарт телефон Blackview BV9900 включват още 5,84-инчов Full HD+ екран с капкообразен отвор за предната камера, предпазен със закаленото стъкло от последно потомство Corning Gorilla Glass 5. Захранването се реализира от мощна акумулаторна батерия с потенциал 4380 mAh. Поддържат се NFC и всички (38) световни LTE честоти плюс dual 4G VoLTE

Да се върнем към световните продажби по времето на международния анонс. Blackview предлага двойна изненада – компанията на инцидентен принцип ще подари електронен ваучър за $1000, който ще бъде получен от един от купувачите на BV9900, купуващи смарт телефона от формалния магазин на Blackview в AliExpress тъкмо през тези два дни. Ако си търсите първокласен устойчив и нечуплив смарт телефон, не се колебайте и кликнете още в този момент. Може точно вие да сте щастливецът, получил тези $1000.
Платено съобщение
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР