Пуснат първоначално в Индия през 2014г., Android One беше насочен

...
Пуснат първоначално в Индия през 2014г., Android One беше насочен
Коментари Харесай

LG G7 One: Първият смартфон с Android 10 One

Пуснат в началото в Индия през 2014г., Android One беше ориентиран към телефони от невисок клас. С течение на годините Android One надмина първичната си цел, и към този момент е включен в доста телефони от по-висок клас.

За устройствата с Android One, Гугъл предлага услуга за разработка и поддръжка на софтуера, т.е. се ангажира да изпраща актуализации и корекции за сигурност за уречен интервал от време непосредствено на тези телефоните. Това е огромно преимущество защото производителите на телефони може да са положителни в построяването на хардуера, маркетинга и да имат опит в търговията на дребно, само че не постоянно са положителни в създаването на софтуера. По създание, Android One наподобява на заводската версия на Android и заради това термините от време на време са взаимнозаменяеми.

Android 10 е най-новото софтуерно издание на Гугъл, което включви функционалности като мрачен режим за цялата система и всички приложения, които го поддържат, нов режим на фокусиране, фамилно свързване и други. От стартирането си дружно с моделите от серията Pixel 4, личните смарт телефони на Гугъл по-рано тази година, софтуерът си проправя път към няколко устройства, в това число тези от One Plus, Samsung, Essential, Xiaomi и редица други. Корейският съперник в лицето на LG също пусна прелиминарен обзор на Android 10 за моделите LG G8 ThinQ и LG V50 ThinQ предишния месец и също по този начин показа постоянна актуализация за G8 по-рано този месец. Сега компанията вкарва постоянна актуализация за Android 10 за LG G7 One – флагман с Android One, действителен на пазара от предходната година.
Кога да чакаме?
Съгласно неотдавнашна обява на нашите конгреси на LG G7 One, стабилната актуализация на Android 10 към този момент се популяризира към потребителите в Канада. Актуализацията на OTA, която има размер на пакета от 741,9 MB, надгражда устройството до Android 10 и носи усъвършенствания във функционалността и използваемостта на камерата. Освен това, актуализацията се събира и в пачовете за сигурност на Android за ноември 2019 година LG G7 One беше първият телефон на компанията, който получи актуализацията на Android 9 Pie предходната година и е отлично да забележим, че компанията поддържа своя цикъл на стартиране и тази година. Към момента не можем да потвърдим дали актуализацията е почнала да се популяризира и в други райони, само че ще актуализираме публикацията както и когато получим информацията.

Изглежда LG още веднъж демонстрират засилен интерес към пазара на смарт телефони тази година. По-рано на международната софтуерна конференция IFA 2019 видяхме представянето на смарт телефона с два екрана – LG G8 ThinQ Dual, който може и да не е сгъваем, с което да се отличава от тренда за новаторски смарт телефони тази година, само че сигурно се подрежда до едни от най-интересните модели, които виждаме в последно време, поради еднообразието и еднаквостта, която е обвзела смарт телефон пазара.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР