Сър Том Джоунс заяви в интервю за Би Би Си,

...
Сър Том Джоунс заяви в интервю за Би Би Си,
Коментари Харесай

Сексуален тормоз има и в музикалния бизнес, казва сър Том Джоунс

Сър Том Джоунс съобщи в изявление за Би Би Си, че злоупотребата и половият тормоз, за които се твърди, че са всекидневие в Холивуд, са необятно публикувани и в музикалната промишленост.

„ Такива неща се случват непрестанно в музикалните среди. Има хора, които описват, че са ги карали да вършат нещо, с цел да подпишат контракт. Но човек просто би трябвало да се отдръпне и да си тръгне. Не си мислете, че това се случва единствено на дамите. Случва се и на мъжете “, споделя артистът.

„ В началото на моята кариера и аз имах сходна преживелица. След нея се усещах извънредно. Поискаха нещо от мен, аз отговорих „ Не, благодаря “ и си потеглих. Човек би трябвало да знае, че не би трябвало да прави нещо, тъй като мисли, че би трябвало да го направи. Умът ни споделя кое е положително и кое не “, прибавя Джоунс.

Относно обвиняванията в полов тормоз в Холивуд, артистът изясни, че такива неща постоянно се случват, потулват се и след години излизат нескрито.

„ Все едно вадиш тапата на бутилка. Тези ситуации би трябвало да са излезли нескрито доста от дълго време. Но това е да си в шоубизнеса, хората гледат в теб и това би трябвало да се приеме - с доброто и неприятното. Но правораздаването ще тържествува. Ако сте направили нещо неправилно, би трябвало да си платите, в случай че не сте – да докажете, че сте почтени “, счита артистът.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР