Кадри Нова ТВОчаквано предвид представянето си през целия сезон Владимир

...
Кадри Нова ТВОчаквано предвид представянето си през целия сезон Владимир
Коментари Харесай

Фреди Меркюри оживя на сцената на Капките

Кадри Нова ТВ

Очаквано поради представянето си през целия сезон Владимир Зомбори завоюва 12 сезон на шоуто „ Като две капки вода “ на грандиозния край в „ Арена София “. Актьорът остана безгласен и надълбоко разчувствуван от откровените овации на 11 000 фенове в залата, които го приветстваха на крайници.



Зомбори не можа да скрие вълнението и сълзите си на сцената. Той затвърди огромната си победа с осъществяване на Фреди Меркюри и „ Show must go on “.
`); break case width
Не съм си представял такава сила и обич от хората. Благодаря от сърце на всички! показа спечелилият, минути откакто получи наградата за най-хубав подражател в дванадесетия сезон на формата. Той получи и огромната премия чисто нов автомобил.

На второ място остана Християна Лоизу със страхотното осъществяване на галактическата ария на Валя Балканска. Трети е Наско от БТР, а последният финалист е Иво Аръков.

Както сподели и Маги Халваджиян такова грандиозно шоу до момента не е правено. Благодарение на хората зад кулисите всичко мина безпрепятствено и в синхрон, тъй че и феновете присъстващи на място и тези пред дребния екран се любуваха оптимално на представлението.



Социалните мрежи са заляти с мнения, носещи любов и позитивна сила към артиста, който като че ли не е очаквал всичко това да му се случи.

Май това е първият победител в Капките, който не получава нито един отрицателен коментар или някой да се съмнява в успеха му! И изцяло справедливо! Нямаше слаб облик! Когато имаш гений и влагаш толкоз доста труд и сила, няма по какъв начин да не изпъкнеш! Браво, Зомбори!
Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР