Джейсън Тейтъм отбеляза 33 точки при победата на Бостън Селтикс

...
Джейсън Тейтъм отбеляза 33 точки при победата на Бостън Селтикс
Коментари Харесай

Бостън е на победа дистанция от финала на Изток

Джейсън Тейтъм означи 33 точки при успеха на Бостън Селтикс над Кливланд Кавалиърс със 109:102 в четвъртия мач сред двата отбора в плейофите на НБА. Бостън поведе в серията с 3:1 и е единствено на победа от краен триумф в полуфиналите на Източната конференция.

Джейлън Браун добави 27 точки за Селтикс. Двама от главните играчи на Кливланд - Донован Мичел и Джарет Алън, не играха поради травми.

Джру Холидей оказа помощ на Бостън с 16 точки. Дариус Гарланд се отличи с 30 точки и 7 асистенции за Кливланд, по 19 означиха Еван Мобли и Крис ЛьоВерт, като Мобли направи и 9 битки.

Петият мач сред двата тима ще се играе в сряда в Бостън.

Шай Гилджъс-Александър поведе Оклахома Сити с 34 точки при успеха над Далас Маварекс със 100:96. Резултатът сред двата отбора в серията е 2:2.

Чет Холмгрен и Лу Дорт съумяха да вкърав късни тройки за триумфа, а Джейлън Уилямс направи зрелищна забивка в миг, в който треньорите на Далас имаха искания, че е направил двоен дрибъл.

Пи Джей Уошингтън бе най-резултатен за Далас с 21 точки, до момента в който Лука Дончич приключи с 18 точки, 12 извоювани битки и 10 асистенции. Кайри Ървинг остана едвам с 9 осъществени точки в мача.

" Трябва да работим върху наказателните си удари. Имаме едвам 52% успеваемост, което е недопустимо ", разяснява Дончич след загубата.
 Легенда ще продължи да води Далас
Легенда ще продължи да води Далас

Финансовите условия и продължителността на новия договор не бяха разкрити
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР