Съпругата на легендата на баскетбола Коби Брайънт, който загина заедно

...
Съпругата на легендата на баскетбола Коби Брайънт, който загина заедно
Коментари Харесай

Съпругата на Коби Брайънт трогна света

Съпругата на легендата на баскетбола Коби Брайънт , който почина дружно с една от дъщерите си и още седем души при злополука с хеликоптер , направи извънредно прочувствено изказване в профила си в Instagram .

Вдовицата се обърна към милионите хора, които са подкрепили в тази тъга фамилията им и помоли за схващане и пространство в този сложен миг.

Тя показа трогваща фотография на цялото им семейство , на която са щастливи и усмихнати.
               

A post shared by (@vanessabryant) on Jan 29, 2020 at 4:59pm PST

Моите девойки и аз желаеме да благодарим на милионит е, които си поддържаха и ни изпратиха своята обич в това ужасяващо за нас време. Благодаря ви за молитвите! Определено се нуждаем от тях. Ние сме изцяло опустошени от непредвидената загуба на моя прелестен брачен партньор Коби - невероятният татко на нашите деца, и на моята прелестна сладка Джиана - любяща, интелигентна и чудесна щерка и сестра на Наталия, Бианка и Капри. Ние сме опустошени и поради фамилиите, които изгубиха своите обични в неделя, споделяме скръбта им. Няма задоволително думи, които да опишат болката ни сега “, написа Ванеса към фотографията в обществените мрежи.
               

A post shared by (@vanessabryant) on Dec 22, 2019 at 1:20pm PST

Утешавам се с мисълта, че Коби и Джиана знаеха какъв брой ги обичаме. Бяхме благословени да ги имаме в живота си. Иска ми се да бяха с нас вечно. Те бяха нашата красива благословия, която ни бе отнета прекомерно рано. Не съм сигурна по какъв начин ще продължи живота ни оттук насетне, тъй като е невероятно да си показва живота без тях. Но ние се будим всяка заран, пробвайки се да продължим поради Коби, поради нашето момиченце Джиджи, които ни дават сили. Любовта ни към тях е безкрайна, толкоз неизмерима, че просто желая да ги прегърна, да ги целуна... “, написа още тя.-->

„ Благодаря ви, че споделяте тъгата и любовта си с нас и ни подкрепяте . Искам да ви помоля да ни дадете нужното пространство, от което се нуждаем, с цел да свикнем с тази нова действителност. За да почетем нашето " Мамба " семейство, Фондация " Mamba Sports " ще сътвори фонд " MambaOnThree " в помощ на другите фамилии, наранени от тази покруса. Още веднъж доста ви благодаря за молитвите и за това, че обичате Коби, Джиджи, Наталия, Бианка, Капри и мен “, приключва поста си Ванеса.
 Коби и Ванеса Gulliver/Getty Images
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР