Актрисата Мария Бакалова предизвика възхищение при появата си на тазгодишния

...
Актрисата Мария Бакалова предизвика възхищение при появата си на тазгодишния
Коментари Харесай

Българка е рисувала роклята на Мария Бакалова, с която се появи на червения килим в Кан

Актрисата Мария Бакалова провокира удивление при появяването си на тазгодишния Международен кино фестивал в Кан.



Българката участва персонално на премиерата на най-новия филм с нейно присъединяване " Стажантът ", избран от западните медии като едно от най-очакваните събития на фестивала и включен в спортната стратегия на форума.

Бакалова мина по аления килим, облечена в рисувана рокля от сбирката на италианските дизайнери Доменико Долче и Стефано Габана, само че малко на брой знаят, че впечатляващата картина върху долната част на роклята ѝ е дело на българка – Михаела Етова, предава

Повече от 20 години Михаела Етова живее и работи в Италия, като последните 12 е част от екипа художници на италианските дизайнери. Михаела е приключила " Стенопис " в Националната художествена академия в София и " Графичен дизайн " в Академията за изящни изкуства в Болоня, Италия.

Естеството на работа и мащабите на стилната къща, за която работи, не ѝ разрешават да приказва пред медии, само че особено за Радио България Етова сподели, че е извънредно разчувствана, че вижда работата си да краси друга съумяла българка. А " картината " върху обилната тюлена рокля на Мария Бакалова е въодушевена от съответно артистично пространство, което резервира в загадка. 

Филмът " Стажантът " споделя за пътя на Доналд Тръмп като прохождащ бизнесмен в региона на недвижимите парцели в Ню Йорк и за връзките му с неговия поддръжник и наставник – юриста Рой Кон, свързван с нюйоркската мафия.

Българската актриса Мария Бакалова се превъплъщава в облика на първата брачна половинка на магната и майка на трите му по-големи деца - Ивана Тръмп, родена и израснала в тогавашна Чехословакия.

Филмовата история е холивудски дебют за режисьора Али Абаси след извоюваната от него премия в състезанието " Особен взор " на Кан през 2018 година с кино лентата " Граница ".

В ролята на 45-ия президент на Съединени американски щати и сегашен претендент за поста е американецът от румънски генезис Себастиан Стан, а в облика на юрист Кон влиза американският артист Джеръми Стронг. 

Всеки миг е значим! Последвайте ни в  и , с цел да сте в крайник с тематиките на деня
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР