Съпругата на легендата Георги Аспарухов - Гунди - Величка Маркова

...
Съпругата на легендата Георги Аспарухов - Гунди - Величка Маркова
Коментари Харесай

Съпругата на Гунди помага за филма, посветен на легендата

Съпругата на легендата Георги Аспарухов - Гунди - Величка Маркова оказва помощ за написването на сюжета за кино лентата отдаден на играча.

Целта на ТВ водещите и продуценти Иван Христов и Андрей Арнаудов, които стоят зад плана, е лентата да се появи в кината през 2023-а, когато се навършват 80 години от рождението на Гунди.
 Съпругата на Гунди отдели от скромната си пенсия, с цел да помогне на обичания Левски
Съпругата на Гунди отдели от скромната си пенсия, с цел да помогне на обичания Левски

Лита Маркова с подаяние

" Много мъчно се споделя историята. Във кино лентата ще има любовната история сред него и брачната половинка му Лита Маркова. Тя доста ни оказва помощ и е съветник на кино лентата. Сценарият е написан с помощта на това, което тя ни описа.

Другата част ще е спортната история на Гунди. Всичко това в основата на един тоталитарен свят. Да покажем по какъв начин един българин може да бъде на международно равнище. Стискам палци да създадем прекрасен филм, с цел да се отнесем почтено към един популярен българин ", съобщи Иван Христов в подкаста на corner.bg - SportCast.

Двамата разкриха, че към този момент има и артист, който да извърши ролята на Георги Аспарухов, само че не пожелаха да назоват името му. Сценарист на кино лентата е Емил Бонев. През предходната година Националният кино център отхвърли да финансира лентата му за Гунди.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР