Samsung и BlackBerry отдавна работят съвместно върху информационната безопасност на

...
Samsung и BlackBerry отдавна работят съвместно върху информационната безопасност на
Коментари Харесай

BlackBerry ще направи смартфоните Galaxy още по-безопасни чрез защитени позвънявания

Samsung и BlackBerry от дълго време работят взаимно върху осведомителната сигурност на смарт телефоните Galaxy. Сега двете компании оповестиха, че ще стартират да работят още по-плътно.
Доказателство за това е появяването на SecuVOICE в Samsung Knox . Този пакет дава опция на потребителите със смарт телефони на Samsung няколко нови благоприятни условия, свързани с по-безопасната работа на устройството.

Системата за сигурност, създадена от BlackBerry , включена в Samsung Knox се назовава SecuSUITE. Това е група функционалности, която получиха притежателите на Samsung Galaxy S8, Galaxy S8 и Galaxy Note 8, както и на таблета Tab S2 и Tab S3. В SecuVOICE потребителите имат достъп до предпазени телефонни диалози. А функционалността BlackBerry UEM (Unified Endpoint Management) дава цялостен надзор върху разширенията за другите приложения.

SecuVOICE е система за сигурност, употребена от Федералната администрация на Германия за отбрана на своите телефонни диалози. Тази система от няколко години потвърждава надеждността си. По всичко проличава, че Samsung е направил верния избор за своята платформа по сигурност Knox. Всички нови функционалности ще станат част от SecuSUITE и ще са разполагаем на всички притежатели на изброените нагоре телефони.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР