Иззеха общо 40 хил. къса цигари без български акцизен бандерол

...
Иззеха общо 40 хил. къса цигари без български акцизен бандерол
Коментари Харесай

Иззеха общо 40 000 къса цигари без бандерол във Видинско

Иззеха общо 40 хиляди къса цигари без български акцизен бандерол в Кула и Белоградчик нощес , оповестяват от ОДМВР - Видин.

Вчера към 21.05 часа на основен път Е-79 полицейски екип към РУ-Кула е спрял за инспекция влекач " Мерцедес " с прикачено полуремарке и монтанска регистрация. При осъщественото претършуване в транспортното средство служителите на реда са разкрили и иззели 50 стека с 10 000 цигари " Davidoff Gold " и вакуумиран найлонов плик със 130 грама зелена листна маса , доказана с полеви наркотест за канабис.

Водачът е арестуван за период до 24 часа и наведен в ареста. Работата на проверяващите по случая продължава в границите на формирано досъдебно произвеждане за закононарушения по чл.234, ал.1 и чл.354а, ал.3 от Наказателен кодекс.

На същия ден при инспекция на лек автомобил " Фолксваген Голф " с видинска регистрация, спрян на кръстовище в махала Фалковец, област Видин, са открити кашони с 30 000 къса цигари без български акцизен бандерол. Оперативна група е направила оглед на място.

Водачът на автомобила, 24-годишен мъж от гр. Белоградчик, е арестуван за период до 24 часа Разследването продължава в границите на формирано досъдебно произвеждане за закононарушение по член 234, ал.1 от Наказателния кодекс.
 Осуетиха опит за незаконно преместване на 14 000 кутии цигари през Дунав мост - Видин
Осуетиха опит за незаконно преместване на 14 000 кутии цигари през Дунав мост - Видин

Тютюневите произведения са задържани
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР