Общият брой на персонала на петте банки от Европейския съюз

...
Общият брой на персонала на петте банки от Европейския съюз
Коментари Харесай

Италия забрани фотоволтаиците на земеделска земя

Общият брой на личния състав на петте банки от Европейския съюз с най-големи интервенции в Русия е понижен единствено с 3% след нашествието, а облагите са се утроили, с помощта на огромните лихвени проценти, които те получават върху активите си

Две години след пълномащабното навлизане на Русия в Украйна огромните европейски кредитори не престават да ръководят мощни, все по-печеливши подразделения в страната, макар обществените обещания да ги закрият, предава организация Bloomberg, представена от " Фокус ".

Общият брой на личния състав на петте банки от Европейския съюз с най-големи интервенции в Русия е понижен единствено с 3% след нашествието, а облагите са се утроили, с помощта на огромните лихвени проценти, които те получават върху активите си, останали в страната.

Бавното движение подтикна Европейската централна банка да притисне изоставащите да ускорят напускането си. Едно от терзанията е, че продължаващото наличие в Русия рискува банките да бъдат изложени на американски наказания и тежки санкции, съгласно човек, осведомен с въпроса, поискал анонимност, защото информацията е персонална.

Надзорният орган е изискал от всички банки със забележителен бизнес в Русия " да ускорят напъните си за понижаване на риска, като дефинират ясна пътна карта за редуциране и излизане " декларира Клаудия Бух, върховен чиновник по надзора на централната банка, пред финансовите министри на еврозоната през май.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР