Граничният патрул на САЩ регистрира спад в срещите с мигранти

...
Граничният патрул на САЩ регистрира спад в срещите с мигранти
Коментари Харесай

Срещите с мигранти на южната граница леко намаляват, но бягствата все още се увеличават при Байдън

Граничният патрул на Съединени американски щати записва спад в срещите с мигранти през април, заяви митническата и гранична работа на Съединени американски щати (CBP) в известие за вести Сряда.

През април граничният патрул регистрира 128 900 срещи сред входни пристанища по югозападната граница. Цифрата е с 30% по-ниска от април 2023 г. и 6% по-ниска от март.

„ CBP продължава да насочва запаси и личен състав към засегнатите браншове по границата, с цел да подсигурява безвредна, бърза и проведена обработка на лица, с цел да се усили оптимално бързото извеждане “, сподели в изказване Трой Милър, почитан чиновник, изпълняващ отговорностите на комисаря.

Група от над 100 мигранти се пробва да влезе в Съединени американски щати нелегално нахлуха в граничната стена на 21 март. Срещите с мигранти на южната граница леко понижиха през април, споделиха гранични чиновници. (Джеймс Брийдън за New York Post / Mega)

Въпреки спада, обособени данни, получени от Fox News разкри, че е имало 1,6 милиона известни бягства от фискалната 2021 до фискалната 2023 година. През десетилетието от финансовата 2010 година до 2020 година, при някогашните президенти Обама и Тръмп, управляващите са записали повече от 1,4 милиона известни бягства.

Известните избягали са незаконни имигранти, видяни или открити посредством камери, датчици, опори и така нататък, само че в никакъв случай не са арестувани.

„ Ако човек желае да се изложи на заплаха, прекосяването през доста далечен, доста рисков условия за отбягване на залавянето, би трябвало да се запитате за какво. Какво ги кара да са подготвени да поемат този риск? " Шефът на граничния патрул Джейсън Оуенс попита комисия на Камарата през май 2023 г. 

Президентът Байдън неотдавна посочи спада на противозаконното прекосяване на границата. Граница управляващите в сряда споделиха, че броят на срещите с мигранти е намалял през април. (Гети изображения)

„ Това ме тревожи. Това, което също ме тревожи, е, че не знам кой е този човек “, добави той. „ Не знам от кое място са пристигнали. Не знам какви са желанията им. Не знам какво донесоха със себе си. Това незнайно съставлява риск, опасност. Това е огромно безпокойствие за всеки, който носи тази униформа. "

През април CBP обработи 41 400 души посредством срещи на входни пристанища, подадени в приложението CBP One, споделиха управляващите. Откакто приложението беше въведено през януари 2023 година, повече от 591 000 души са насрочили срещи за явяване на входни пристанища, сподели CBP. 

по-рано означи промени в миграционния поток в преписка с Конгреса.

„ Преди 2013 година по-голямата част от лицата, опитващи се да преминат границата, са влезнали, без да бъдат хванати “, сподели той в писмо през януари до Комисията по вътрешна сигурност на Камарата на представителите, „ При тази администрация прогнозният годишен % на арестувания е бил 78%. същият междинен % на задържане, както при предходната администрация. "

Адам Шоу и Бил Мелугин от Fox News Digital способстваха за този отчет. 

Луис Касиано е кореспондент за Fox News Digital. История препоръките могат да се изпращат до .

Източник: foxnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР