Мъж се опита да използва вече затворения портал“ между Дъблин

...
Мъж се опита да използва вече затворения портал“ между Дъблин
Коментари Харесай

Мъж се опитва да „пътува през портал от Дъблин до Ню Йорк“ в забавно видео

Мъж се опита да употребява към този момент затворения „ портал “ сред Дъблин и Ню Йорк, с цел да пътува до друга страна за почивката си.

Стискайки куфар и паспорта си, основаният в Дъблин комедиант Райън Карик твърди, че „ пътува единствено през портал “ в занимателна обява до X (бивш Twitter). След това клипът демонстрира по какъв начин Карик се готви да се насочи напряко към другия страна към Ню Йорк.

Порталът Дъблин-Ню Йорк беше въведен във всеки град по-рано този месец, само че беше затворен, откакто хората от двете страни направиха поредност от несъответствуващи произшествия, един от които видя жена от страната на Ню Йорк да светне гърдите й през камерата.

Новината ще пристигна като удар за Карик, който назова портала „ комфортен “ и хумористично оцени политиката му „ без очакване на опашки, единствено напряко “. Той сподели: „ Имам паспорта и течностите. Сега знам, че други момчета са имали проблеми със същества от други измерения. Моят другар Греъм към момента в действителност се носи в етера. “

По-късно в клипа Карик може да бъде ви...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР