Самолет на индонезийската авиокомпания „Шривиджая Ер“ е изчезнал от радарите

...
Самолет на индонезийската авиокомпания „Шривиджая Ер“ е изчезнал от радарите
Коментари Харесай

Индонезийски самолет изчезна малко след излитането си от Джакарта

Самолет на индонезийската самолетна компания „ Шривиджая Ер “ е липсващ от радарите малко след излитането от летището в столицата Джакарта, оповестяват международните медии.

Машината е изхвърчала от Джакарта към град Понтианак в провинция Западен Калимантан на едноименния остров.

На борда на самолета „ Боинг “ 737-500 е имало 59 пасажери, в това число пет деца и бебе и се изгубил ненадейно към 3 300 метра височина над Яванско море четири минути след политане от столичното летище.

Проследяването на полета сподели, че траекторията на полета на полет SJ182 приключва край брега навръх север от Джакарта след стръмна загуба на височина по данни на уеб страницата „ ФлайтРадар24 “.

Спасителни екипи са разкрили остатъци във водите северно от индонезийската столица, оповестява „ Ройтерс “, базирайки се на локално публично лице от организацията, ръководеща интервенцията по издирването на самолета.

Няма задгранични жители на изчезналия от радарите пътнически аероплан, изхвърчал от Джакарта за Понтианак в Индонезия, сочат данни на посолството ни в Джакарта. Посланикът ни Петър Андонов се е свързал с Министерство на външните работи на Индонезия, откъдето са удостоверили информацията.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР