Съдът в Стара Загора остави в ареста обвиняемият за нападението

...
Съдът в Стара Загора остави в ареста обвиняемият за нападението
Коментари Харесай

Съдът остави нападателя на Дебора за постоянно в ареста

Съдът в Стара Загора остави в ареста обвиненият за нападението над 18-годишната Дебора Михайлова.

Според отбраната, че „ има преднамереност на правосъдния състав от първа инстанция и че липсват данни Георги да е причинител на действието. От прокуратурата споделиха, че от заключението от събраните доказателства излиза наяве, че обвиненият е причинител и че е отправил заканите за ликвидиране към 18-годишното момиче.

На влизане в съда Георги Георгиев обвиненият подмина публицистите и не отговори на въпросите.

Точно в 10 часа 26-годишният Георги Николаев Георгиев, упрекнат за нанасяне на междинна телесна щета се изправи пред съда. Допълнително му беше повдигнато обвиняване, че шест пъти в границите на 3 месеца е отправял закани с ликвидиране към обезобразената Дебора Михайлова.

Пред съдиите той съобщи: " Не съм осведомен с делото, не ми е предоставено нищо, желая да кажа, че аз такива работи (б.р. заплахи) не съм писал. Моля да измените мярката с по-лека, имам малко дете, което ме чака, в никакъв случай не съм се крил, няма да се укривам, ще се явявам на всички призовки ", съобщи bTV.

Мъжът апелира оставането му в ареста, а съгласно отбраната му има " невиждан публичен и медиен напън ". Прокуратурата желае непрекъснато задържане. 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР