Съдът в американския щат Флорида разглежда отвратителен случай. Родители -

...
Съдът в американския щат Флорида разглежда отвратителен случай. Родители -
Коментари Харесай

Ужас: Вегани оставиха детето си да гладува до смърт

Съдът в американския щат Флорида преглежда непоносим случай. Родители - вегани оставиха 18-месечното си бебе да гладува до гибел. На годинка и половина момченцето тежало едвам седем кг, бил обезводнен и имал повредени бъбреци.

Когато спрял да диша, 35-годишната Шийла и 30-годишният Раян извикали кола за спешна помощ, само че към този момент било късно.

Лекарите не могли нищо друго да създадат, с изключение на да установяват гибелта.

Шийла и Раян имали четири деца, най-голямото от които било на 11 години, а най-малкото - на 18 месеца. И двамата родители били крайни вегани и хранели и децата си най-вече със сурови зеленчуци и плодове.

Заради минуса от хранителни субстанции децата били слаби, бледи и имали жълтеникава кожа.

Според Daily Mail едното от тях даже било с почернели зъби. Обикновено се хранели с манго, банани и авокадо.

Съседи разкиват, че виждали доста рядко децата, през по-голямата част от времето не излизали от къщата си. Не ходели на учебни заведения, били обучавани от майката у дома.

Властите се намесили едвам, откакто се стигнало до покруса.

В края на септември в дома на Шийла пристигнала кола за спешна помощ, откакто тя съобщила, че синът й е спрял да диша, когато го накърмила.

Лекарите не могли да повярват на очите си. Детенцето било кожа и кости, на годинка и половина изглеждало като 7-месечно. По-късно аутопсията открила, че било обезводнено, а бъбреците му изобщо не функционирали.

Преди седмица родителите - вегани са арестували. Шийла разказала по време на разпитите, че седмица преди да почине, момченцето приемало като храна само майчино мляко. Мислела си, че не е гладно, тъй като му растели зъби. Останалите деца са отнети от родителите и са оставени в дом.

Превод БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР