С решението си съветниците дадоха съгласие кметът на община Варна

...
С решението си съветниците дадоха съгласие кметът на община Варна
Коментари Харесай

Варна иска 24 млн. лева от държавата за ремонт на фекалната тръба в езерото

С решението си съветниците дадоха единодушие кметът на община Варна да разгласи и организира социална поръчка за избор на реализатори както на строителството, по този начин и по надзора, като договорите бъдат подписани след обезпечаване на финансиране.

Кметът има за задача още да предприеме нужните дейности по искане на съответната сума от Централния бюджет, от Министерството на районното развиване и благоустройството или от Министерството на превоза, или други.

Към месец юни 2023 година изпълнителят на предоставения от Държавно дружество " Пристанищна инфраструктура " план за планиране и удълбочаване на канали 1 и 2 на Пристанище Варна, е извършил съвсем всички драгажни действия, като в зоната на авариралия водопровод драгажът е изпълнен до оптимално вероятните механически и безвредни условия, само че за предотвратяване от повреда работата в сектора е спряна.

Докато не се извърши ремонт на тръбопровода за отпадни води на дъното на Варненското езеро, е налице справедлива неспособност за изцяло привършване и въвеждане в употреба на плана за удълбочаване на канали 1 и 2, се споделя в още едно от решенията, които утвърдиха общинските съветници от комисия Финанси и бюджет.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР