С премиерата на изцяло новата си концептуална разработка INCEPTION по

...
С премиерата на изцяло новата си концептуална разработка INCEPTION по
Коментари Харесай

Концепцията INCEPTION демонстрира дизайн и технологичното бъдеще на PEUGEOT

С премиерата на напълно новата си концептуална разработка INCEPTION по време на софтуерното ревю за потребителска електроника CES 2023 в Лас Вегас, Peugeot показва визията си за бъдещето, като предлага взор върху бъдещето развиване на дизайна и технологиите на марката.

От Peugeot споделят, че INCEPTION ще бъде ентусиазъм за бъдещите артикули на компанията, включително и за най-компактните пазарни оферти, като това се чака да се случи от 2025 година.

С футуристичен екстериорен и интериорен дизайн, криещ се волан и първи взор към напълно новото потомство на емблематичното i-Cockpit оформление на предното табло, INCEPTION предлага едно интериорно оформление с шир за всички, подчертано и благодарение на Skyspace панорамен стъклен таван

" PEUGEOT се ангажира да електрифицира своята гама ", споделя , изпълнителен шеф на марката. " През 2023 година, 100% от колите в гамата ще бъдат електрифицирани, а през идващите две години ще бъдат пуснати пет нови 100% електрически модела. Нашата упоритост е ясна: да създадем PEUGEOT водещата електрическа марка в Европа до 2030 година. Тази цел и амбициозна визия проправя пътя за радикална промяна на марката. Днес тя е въплътена в PEUGEOT INCEPTION CONCEPT, което бележи началото на нова епоха! ".



PEUGEOT INCEPTION CONCEPT е оборудвано с напълно електрическа задвижваща система (800V), два електромотора с обща мощ от 680 конски сили, интегрираната батерия е с потенциал от 100 kWh, а обявеният свободен пробег е 800 километра, със индикатор от едвам 12.5 kW на 100 километра.

В същото време INCEPTION CONCEPT е в положение да предложи ускоряване от 0 до 100 км/ч за по-малко от 3 секунди, а с помощта на интегрираната си зарядна технология, дава обещание опция за генерирането на нови 150 километра пробег за единствено 5 минути зареждане.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР