С поддръжка на PCIe Gen3x1 и NVMe, новата карта чете

...
Коментари Харесай

ADATA Premier Extreme SDXC SD7.0 – карта памет, по-бърза от SSD


С поддръжка на PCIe Gen3x1 и NVMe, новата карта чете и записва с до 800/700 MB/s
(снимка: ADATA Technology)

Тайванският производител ADATA Technology разгласи пазарния дебют на своята нова карта памет SDXC SD7.0 Express Card Premier Extreme, оборудвана с контролер SMI SM2708AB. Това е първата в света маркова SD карта, минала програмата за верификация (SVP) на организацията SD Association.

Сертификатът удостоверява, че SD Express картата дава отговор на строгите интерфейсни стандарти на SDA за продуктивност и надеждност. Premier Extreme SDXC Express Card ще разреши на потребителите да се възползват напълно от новите преносими компютри с поддръжка на SD Express от всички съществени марки.
още по темата
С поддръжка на PCIe Gen3x1 и NVMe, новата карта обезпечава четене и запис с до 800/700 MB/s, което е почти 1,5 пъти по-бързо от SATA SSD. В съпоставяне с UHS-II и UHS-I SD картите, това е надлежно към 2,7 и 8 пъти по-висока скорост.

Premier Extreme SDXC Express Card е обратносъвместима със стандарта UHS-I. Подобрението на продуктивността, обезпечено от PCIe Gen3x1 и NVMe, слага картата на ADATA наедно със SSD устройствата, само че с преимуществото на форм фактора на SD карта.

Информацията, която се намира в картата, е предпазена по няколко метода. Наличният код за поправяне на неточности подсигурява точността на данните, като по едно и също време с това картата е водо- и удароустойчива, предпазена от рентгенови лъчи и тествана за оптимална работа при високи и ниски температури.

Premier Extreme SDXC Express Card ще се предлага на пазара във разновидности с потенциал от 256GB и 512GB. Цените на новата карта към момента не са оповестени.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР