С по две победи и две загуби стартираха новия сезон

...
С по две победи и две загуби стартираха новия сезон
Коментари Харесай

СКТМ „Асарел-Медет“ стартира с две победи и две загуби новия сезон от Висшата лига по тенис на маса

С по две победи и две загуби стартираха новия сезон от Висшата лига по тенис на маса състезателите на СКТМ „ Асарел-Медет “. Дамите, които тази година са в състав Нелиа Тушлекова, Алики Киофи, Есин Саид и Кристина Драганова, потеглиха стремително против отбора на „ Две могили “ и записаха победа с 4:0. Последваха две загуби – против „ Стоянстрой Пловдив “ с 3:4 и „ Ардино “ с 2:4, и победа в последния мач против „ Пи Понг София “ с 4:2.4.



Мъжкият отбор на „ Асарел-Медет “ в състав Даниел Иванов, Павел Костадинов, Димитър Стоименов, Георги Ефтимов и Асен Попниколов, също потегли мощно и завоюва първия си дуел с 4:1 против „ Боровец – Горна Оряховица “. Последва трагична загуба против „ Дунав Русе “ с 3:4 и победа против „ Комфорт – Варна “ с 4:1. В последния мач от първия кръг на Висшата лига мъжете на СКТМ „ Асарел-Медет “ записаха загуба с 1:4 против „ Марек “.



„ Доволен съм от играта на двата тима в първия кръг. Винаги има още какво да се желае като показване, а в някои дуели и шансът не беше на наша страна “, разяснява Асен Попниколов - капитан на мъжкия ни отбор и ръководител на Управителния съвет на СКТМ „ Асарел-Медет “.

Следващият кръг от държавното състезание по тенис на маса е след две седмици – на 17 и 18 декември, във Варна. „ Целта ни тази година е класиране в призовата тройка при мъжете и при дамите “, добави Асен Попниколов.

Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР