Пролетта е в разгара си, а изобилието от почивни дни

...
Пролетта е в разгара си, а изобилието от почивни дни
Коментари Харесай

Празниците в Макси Парк Хотел § СПА ***** нямат край!

Пролетта е в разгара си, а изобилието от почивни дни е прелестен мотив да си подарим следващия паметен уикенд в уютната и първокласна атмосфера на Макси Парк Хотел § СПА *****, които са подготвили изкушаващо предложение по случай деня на славянската книжовност и просвета. Макар и къса, ваканцията дава съвършена опция за децата да се забавляват на щуро детско празненство до момента в който майките им получават скъпи препоръки за красива кожа.

 

С великодушния пакет “24 май ”, Макси Парк Хотел § СПА ***** сервира повече от преференциална оферта за три нощувки в интервала 24, 25 и 26 май 2024 година, които с изключение на атрактивни цени включват и примамливо предложение от първокласната козметика Skeyndor. Специалистите по хубост на марката ще бъдат разполагаем за безвъзмездна диагностика на кожата и съвещания с цел да дават скъпи препоръки за пълноценна бюти рутина на кожата.

В същото време най-малките гости на комплекса ще се радват на щури занимания с екип от професионални аниматори. Те ще провеждат най-разнообразни игри, съобразени с възрастта, гениите и желанията на децата, в това число изобразяване, танци и музика.

В случай, че тридневният уикенд не е задоволителен за пълностоен релакс, гостите ще могат да създадат резервации по пакет “Pay 3 Stay 4 ”, където плащаш 3 нощувки, а четвъртата е безвъзмездна, описаха особено за нашия екип от рецепцията на Макси Парк Хотел § СПА *****.

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР