БСП за България в област Благоевград излиза на предстоящите парламентарни

...
БСП за България в област Благоевград излиза на предстоящите парламентарни
Коментари Харесай

Правнучката на Гоце Делчев редом до Нинова в листата на БСП в Благоевград

 _2024 izbori_v013

„ Българска социалистическа партия за България " в област Благоевград излиза на идните парламентарни избори с актуализирана листа, съчетаваща младост, опит, упоритост и религия в успеха. 16-те претенденти за народни представители са от разнообразни общини в региона, с разнообразни специалности, само че споделящи едни и същи полезности.

 

„ Щастливи сме, че нашият тим още веднъж има най-достойния и добър лидер – водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова ", сподели ръководителят на Областния съвет на Българска социалистическа партия в Благоевград Валери Сарандев.

 

 

На извършена среща в Благоевград бяха показани всички претенденти за народни представители от листата на коалиция „ Българска социалистическа партия за България " за идните избори на 9 юни.

 

„ Неведнъж съм казвала, че огромна част от сърцето ми е тук, в Благоевградска област, откъдето стартира моят път в Народното събрание ", съобщи водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова по време на визитата си в Благоевград.

 

 

Заедно с претендентите за народни представители от 1 МИР те се поклониха пред Паметника в чест на Македоно-Одринското опълчение.

„ Република Северна Македония е поела задължения, които би трябвало да извършва, без значение кое държавно управление е на власт. България демонстрираше самообладание и благосклонност прекомерно дълго. Искането на нови отстъпки е неприемливо. Антибългарската реторика и езикът на омразата са безусловно неприемливи. Няма да допуснем оскърбление на българското достолепие и накърняване на националния интерес на България ", сподели пред паметника Корнелия Нинова.

 

 

Редом до нея стоеше Бистра Низанска - праправнучка на Гоце Делчев, която е в листата на „ Българска социалистическа партия за България " за депутат от Благоевград.

 

След това дружно с претендентите за народни представители от Коалиция „ Българска социалистическа партия за България " в Благоевградска област, Корнелия Нинова се срещна и беседва със занаятчии в центъра на Благоевград, където бяха показани разнообразни био артикули и обичайни български занаяти.

" Вие сте пазители на българското произвеждане и обичаи, имате нашето почитание и цялостна поддръжка " обърна се Нинова към тях.

 

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР