Полицаи от Районно управление-Хасково откриха обявеното за общодържавно издирване 13-годишно

...
Полицаи от Районно управление-Хасково откриха обявеното за общодържавно издирване 13-годишно
Коментари Харесай

Намериха 13-годишния от Хасково в кърджалийско село

Полицаи от Районно управление-Хасково откриха оповестеното за общодържавно търсене 13-годишно момче от града при негови родственици в кърджалийско село. Преди минути униформените са посетили дома им. Детето е крепко и в положително положение, като следва да бъде предадено на родителите си, оповестяват от ОДМВР-Хасково.

13-годишният Дениз Рамадан Яшар от Хасково бе разгласен за общодържавно търсене, откакто в 23,40 ч. нощес 35-годишната му майка декларирала в районното ръководство, че не се е прибрал след учебно заведение. Тя съобщила по какъв начин е облечен и, че няма в себе си пари и телефон, като разказала, че и преди месец е имало сходен случай, когато синът й не се прибрал, само че тогава бил открит в региона на учебното заведение си край автогарата в Хасково.

След приемане на сигнала късно нощес полицията в Хасково е направила голям брой претърсвания в постройката и покрайнините на учебното заведение, както и на региона към автогара и центъра на града. Установено е, че момчето се е качило на рейс и отпътувало за дома на чичо си в кърджалийско село.

На този стадий не е ясно за какво го е направило и за какво роднините му не са съобщили на родителите, че детето е у тях. Предстои това да бъде изяснено, прецизират от регионалната дирекция на МВР-Хасково.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР