С настъпването на есента много светски двойки се разпаднаха. При

...
С настъпването на есента много светски двойки се разпаднаха. При
Коментари Харесай

Любовни приказки без щастлив край: Защо Симона Загорова мълч...

С настъпването на есента доста всемирски двойки се разпаднаха. При едни повода е систематичен побой, при други голи фотоси, а за трети се пази в загадка, написа „ Телеграф “.

Последната седмица една от най-коментираните тематики е раздялата на щерката на фолк певицата Глория - Симона Загорова с бащата на детето си Даниел Милошев. Това призна самата Симона. Двамата към този момент не разделят един покрив, въпреки да е предходна единствено година от началото на любовната им приказка, която не приключва с благополучен край.

" Аз и моето семейство ще участваме в развъждане на Галина, както и той и неговото семейство, с цел да не се усеща детето ощетено по някакъв метод ", показа певицата, само че не посочи повода за раздялата.

Тазгодишната носителка на купата „ Мис Силикон “ Жасмина Стоичкова също остана без гадже. Общински консултант от Стара Загора й би шута поради скандални фрагменти, които тя пусна, откакто завоюва короната. Според осведомени той се държал като принцеса с нея и задоволявал финансово, само че не можел да одобри, че мъж с неговия статут в обществото няма по какъв начин да свързва името си с сходно създание.

След няколко пъти на скандални обрати и събирания завършек на връзката сложиха поп-фолк певицата Софи Маринова и Гринго. До естествената развръзка се стигнало след следващия скандал сред двамата, който приключил със счупването за трети път ръката на ромския славей. Това не е първият скандал сред двамата. И преди певицата преди разказвала че е жертва на систематичен побой.

Според Телеграф новата обич на Гринго била перничанка без сериозна специалност, само че с две деца от първия си брак. В края на лятото се заприказва, че Мария Силвестър към този момент също е сама. Тя имаше двегодишна връзка с младока Михаил Пенев. Явно разликата от цели 17 години е почнала да оказва въздействие, написа hotnews.bg.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР