С децата в почивните дни е рубрика на Детски Дневник

...
С децата в почивните дни е рубрика на Детски Дневник
Коментари Харесай

С децата в почивните дни

С децата в почивните дни " е графа на " Детски Дневник " за хората, които избират в края на седмицата да изгонят от мислите си служебните проблеми и да се насладят на удоволствието да се забавляват с децата си. Ако имате информация за забавно идно събитие, пишете ни на.

За заетите родители седмичният бюлетин на " Детски Дневник " събира в петък на едно място гратис най-важните вести и най-интересните истории. Необходими са единствено и.

В множеството градове събитията са лимитирани поради епидемиологичната конюнктура. Театралните салони в столицата и регионалните центрове обаче не престават работа с забавни оферти както за най-малките, по този начин и за порасналите деца. Програмата на театрите можете да видите в дъното на публикацията.

Събота

- София - От 14 часа работилничка " Шишарка " кани деца от 4 до 10 години да рисуват със... сол. Необходимо е авансово записване на тел. 0888235107, а детайлности можете да намерите.

- София - Детският теоретичен център " Музейко " показва в специфичната си стратегия " Професия под лупа " светът на палеонтолога. Децата ще се срещнат с палеонтолога проф. Надя Огнянова., а денем са планувани уъркшопове и занимания. Повече можете да намерите на

- София - В Kiwi Kids децата са добре пристигнали от 10 часа, с цел да месят пълнозърнест самун. Повече -.

- София - от 11 часа всички деца от 4 до 14 години могат да се запишат на съревнование по тичане, проведено от 5kmrun. Мястото е Южният парк, ще се тича два километра. Участието е гратис, нужна е предварителна регистрация.

Неделя

- София - Flo Art Center ще е отвоирен от 10 часа за деца от 4 до 10 години, с цел да се научат на разнообразни техники на рисувани с акрил. Необходима е предварителна резервация на тел. 0896 863 636 или на.

 С децата в почивните дни (8 и 9 януари)

- София - Фестивалът и знак на Перник " Сурва " идва в парк-театър " Борисова градина " от 12 часа, с цел да изгони злите духове. Входът е свободен.
Програмите на държавните куклени театри в страната:

,
,,
,,
,
,,

Програмата за кината можете да откриете в рубриката
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР