С децата в почивните дни е рубрика на Детски Дневник

...
С децата в почивните дни е рубрика на Детски Дневник
Коментари Харесай

С децата в почивните дни

" С децата в почивните дни " е графа на " Детски Дневник " за хората, които избират в края на седмицата да изгонят от мислите си служебните проблеми и да се насладят на удоволствието да се забавляват с децата си. Ако имате информация за забавно идно събитие, пишете ни на [email protected].

За заетите родители седмичният бюлетин на " Детски Дневник " събира в петък на едно място гратис най-важните вести и най-интересните истории. Необходими са единствено регистрация в id.capital.bg и абонамент.

Събота

- София - От 17 часа в " Орехеро " на ул. " Кракра " 5 " Биоигри " кани деца от 6 до 12 години на ателието " Дрехите от бъдещето ". Учените работят върху модели на облекла, които се трансформират по отношение на средата и настроението на носещия ги. Как ли ще наподобяват облеклата от бъдещето? Дали не са въодушевени от шарките на някое животно? Децата следва да схванат от интерактивния роман на експерта по текстил Мария Ушерова.

- София - Декупаж върху стиропорова дрънкулка ще се прави от 11 часа в Kornel4Kids ул. " Любен Каравелов " 22. Ще бъдат употребявани разнообразни цветове и принтове тишу хартия, с цел да бъдат фигурките цветни.

- София - Малки и огромни са добре пристигнали в " Гранд хотел София " на ул. " Гурко " 1, ет. 2 от 11 часа на Работилница за гривни. Тя се организира в границите на Базар на изкуствата - Fashion & Beauty Edition.

- София - Семчици и макарони
ще накичим в барбарони!
И за всеки цвят обичан
Имаме си пластилин!
И за малчовци прелестен,
защото си е до-ма-шен!

От 11 часа в от Artmade Kids деца от 3 до 12 години ще могат да сътворят и опишат своя приказка, въодушевена от историята с Барбароните, и в това време плод на неговото въображение. Подробности можете да прочетете тук.

Неделя

- София - От 17 часа в " Техномеджикленд " на бул. " Цариградско шосе " 111Б каним деца от 6 до 12 години на ателието " Дрехите от бъдещето ". Учените работят върху модели на облекла, които се трансформират по отношение на средата и настроението на носещия ги. Как ли ще наподобяват облеклата от бъдещето? Дали не са въодушевени от шарките на някое животно? Децата следва да схванат от интерактивния роман на експерта по текстил Мария Ушерова.

- София - Магично шоу с вход свободен ще има в 16 часа в Мега Мол. На него четирима от най-изявените български илюзионисти - Боби Шоу, Шехерезада, Чарли и Суни Меджик, ще покажат номера.

- София - На едно незабравимо странствуване из чудния свят на приказките са поканени децата от 11 часа в Сердика център. Входът е свободен и ще се гледа театралната режисура на Куклен Театър " Мале-мале " / Puppet Theatre " Malle-malle " Патиланско царство ".

 С децата в почивните дни (9 и 10 ноември)

- София - " Вълшебствата на Люли - Семейна възпитателница за родители и деца " и " Веселата къща " поставят началото на годишен календар на българските празници упражняване на добродетели. Малки и огромни са поканени от 17.30 часа на Празник на смелостта и светлината, на който ще се пее, ще се играе в кръг и ще се гледа спектакъл. Подробности - тук.

Програмите на държавните куклени театри в страната:
Куклен спектакъл - Бургас, Куклен спектакъл - Варна
Куклен спектакъл - Видин, Куклен спектакъл - Габрово
Куклен спектакъл - Пловдив, Куклен спектакъл - Русе,
Куклен спектакъл - Сливен,Куклен спектакъл - София,
Куклен спектакъл - Стара Загора, Куклен спектакъл - Търговище,
Куклен спектакъл - Ямбол
Програмата за кината можете да откриете в рубриката " След 5 ".
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР