Руските войски потвърдиха настъпление край Авдеевка, пишат от базирания във

...
Руските войски потвърдиха настъпление край Авдеевка, пишат от базирания във
Коментари Харесай

ISW: Руснаците продължават да обкръжават Авдеевка, настъпват на северозападния фланг

Руските войски потвърдиха нахлуване край Авдеевка, пишат от основания във Вашингтон " Институт за проучване на войната " (ISW), представени от " Украинская истина " и " Фокус ".

Кадри с геолокация, оповестени на 19 декември, демонстрират, че съветските войски са напреднали на северозапад от Красногоровка на северозападния фланг на Авдеевка.

Руснаците също направиха дребен доказан прогрес северозападно от Кременная. Кадри с геолокация, оповестени на 21 декември, демонстрират, че съветските сили реализират незначителни триумфи източно от Ямполовка.

Руснаците потвърдиха и настъплението край Бахмут (Артьомовск). Геолокационни фрагменти, оповестени на 20 декември, демонстрират, че съветските войски напредват по сектор от железопътната линия източно от Клешчеевка (югозападно от Бахмут).

Освен това съветските войски потвърдиха нахлуване югозападно от Донецк, а позиционните боеве продължиха на запад и югозапад от Донецк. Кадри с геолокация, оповестени на 21 декември, демонстрират съветски войски, които напредват на юг от Новомихайловка (югозападно от Донецк).

Съобщава се, че съветските сили са навлезли в западната част на област Запорожие на 20 декември и са се присъединили в окопна война с украинските сили на 21 декември.

Украинските войски поддържат наличие на източния (левия) бряг на Днепър в Херсонска област към 21 декември, само че няма доказани промени на фронтовата линия в този регион.

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР