Руските служби за сигурност (ФСБ) са започнали да конфискуват отнемат

...
Руските служби за сигурност (ФСБ) са започнали да конфискуват отнемат
Коментари Харесай

ФСБ в акция - отнемат руските паспорти на висши служители и шефове на държавни компании

Руските служби за сигурност (ФСБ) са почнали да конфискуват лишават паспорти на висши чиновници и ръководители в държавни компании, съгласно нов отчет на Financial Times, написа

Изданието акцентира, че управляващите в Русия са обезпокоени от дезертьорството на хора, които се опълчват на нашествието на Русия в Украйна.

Кремъл и неговата сътрудници от ФСБ се притесняват, че хората могат да изоставен страната, тъй като персонално се опълчват на войната и считат, че глобите против Русия унищожават техния разточителен метод на живот, се споделя в отчета.

Източници на вестника описват, че чиновниците по сигурността са изискали от редица представители на съветския хайлайф да предадат интернационалните си документи за пътешестване зад граница, налагайки разпоредбите от руската ера, които рядко са били прилагани до неотдавна.

Дмитрий Песков, представител на съветския президент Владимир Путин, удостовери пред FT, че разпоредбите за пътешестване са се стегнали, откакто Русия нахлу в Украйна през февруари 2022 година

Гласът на Путин признава, че хората, които работят в " чувствителни " области, имат лимитирана опция да пътуват в чужбина.

Превод: Faktor.bg
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР