Руските сили за противовъздушна отбрана тази нощ са свалили украинска

...
Руските сили за противовъздушна отбрана тази нощ са свалили украинска
Коментари Харесай

Русия казва, че свалила украинска ракета над Крим. Удря с дронове Одеска област

Руските сили за противовъздушна защита тази нощ са свалили украинска ракета над Кримския полуостров, съобщи Ройтерс, представена от Българска телеграфна агенция. Агенцията се базира на известие на съветското министерство на защитата. 

Няма жертви и вреди, добавя ведомството в известие, оповестено в Телеграм. 

От изказването излиза наяве, че Украйна е изстреляла ракета от Противовъздушна отбрана система С-300, която е била преоборудвана по този начин, че да може да поразява наземни цели. 

Руските сили са нанесли удари с дронове на север, изток и в централната част на Украйна, оповестиха от командването на Киев. 

Украинските военновъздушни сили оповестиха, че е засечена група от дронове " Шахед ", които се движат от изток на запад  по границата на Харковско-Сумска и Полтавско-Черниговска области. На доста места е оповестена въздушна паника поради опасността от нанасяне на удари от окупаторите. Според данни на военното командване на Киев безпилотни самолети камикадзе летят над Черно море в посока южно от Одеска област.

Според информацията съветските дронове са атакували пристанищната инфраструктура в Одеска област. При офанзивата украинците са свалили 13 безпилотни апарата на съперника в региона на Одеска и Николаевска области. Не се оповестява за жертви и нанесени вреди.

Атаките идват ден откакто съветската противовъздушна защита заяви, че е унищожила украински дронове, атакували Москва и руския Черноморски флот. При ударите нямаше жертви, само че бяха нанесени материални вреди.

Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР